online mijn auto verkopen

Je bent al bezig met de koop van je volgende auto. Zeker is het verstandig als je eerst je oude auto verkoopt. Omdat deze als inruiler bij een autodealer weinig oplevert. Bovendien kun je dan wel korting vragen op je nieuwe aankoop.

Het internet is een heel handig platform om je auto te verkopen. Je plaatst op een advertentiesite een kort en bondige beschrijving van jouw vervoermiddel. De belangrijkste gegevens volstaan: het bouwjaar, de kilometerstand en natuurlijk de prijs. Aangevuld met een paar foto’s vanuit elke hoek geeft dat een duidelijk beeld. Je hebt ook toegang tot veel mogelijke kopers. Nadeel is alleen dat je niet weet op welke termijn je auto wordt verkocht. Tevens betaal je telkens advertentiekosten.

Het kan ook anders als je gaat kijken bij een auto opkoopsite. Hier ontvang je een goede service en worden aantrekkelijke prijzen gegeven voor jouw auto. Je hoeft alleen maar je autogegevens in te vullen op de site. Hiermee start je het verkoopproces en ontvang je een mooi bod. Ga je hiermee akkoord dan zijn volgende stappen ook vlot. Die zijn net zo gemakkelijk. Je bent klaar binnen een dagdeel. Je hebt de mogelijkheid dat de auto bij je voordeur wordt opgehaald. Het keurmerk van de RDW garandeert correcte verwerking van de autopapieren. Dat kan tegelijkertijd gebeuren met het voorgaande. Volgende stap is de uitreiking van de vrijwaring. Met de ontvangst van het geldbedrag is de verkoop afgesloten. Je auto voordelig verkopen doe je online.